Siirry sisältöön

Töitä tarjolla PLC ammattilaiselle

Nyt haussa kokenut PLC-ammattilainen kappaleenkäsittelyn ja varastoautomaatioon liittyvien asiakasprojektien suunnittelu-, toteutus- ja myyntitehtäviin.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan koko PLC toiminnan elinkaareen (sisältäen myynnin, suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon). Uusien järjestelmien toimituksien lisäksi Softsys tekee päivityksiä ja modernisointeja olemassa oleviin järjestelmiin, joten tehtäväsi on kirjoittaa ja testata PLC-koodia sekä suunnitella rajapintoja järjestelmien välille. Tulet myös vastaamaan laite- ja linjaohjaimen välisestä kommunikoinnista (PLC <-> PC) ja siihen liittyvästä ohjelmoinnista ja integroinnista järjestelmien välillä.

Toivomme, että sinulla on matkustusvalmius suorittaa käyttöönottoja Suomessa ja ulkomailla, mutta ensi alkuun työt keskittyvät kotimaahan.

Edellytykset

  • Kokemusta Siemens PLC ohjelmoinnista 
  • Projektikokemusta päivitys- ja uudistushankkeista
  • Erinomainen suomen ja englannin kielen taito
  • Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Plussaa, jos sinulla on osaamista

  • Automaatiosuunnittelusta
  • Sähkö- ja laitesuunnittelusta ja dokumentoinnista
  • Tietokoneohjauksien ja PLC-järjestelmien tietoliikenne integraatioista ja TCP/IP -osaamisesta
  • Myynnistä ja markkinoinnista / tarjouslaskenta toiminnasta

Valtaosa projekteista on toteutettu Siemens PLC ympäristössä, joten Siemens tuotteiden tunteminen on välttämätöntä. Projektit ja järjestelmien elinkaaret ovat ajallisesti pitkiä ja aikaisempiin projekteihin palataan tarvittaessa, joten toivomme sinulta myös pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Edut

Tässä tehtävässä on mahdollisuus kehittää ja kehittyä itse projektien mukana ja saat myös mahdollisuuden halutessasi laajentaa rooliasi esimiestehtäviin PLC liiketoiminnan laajetessa. 

Softsys on pieni ja ketterä yritys, jossa on tiivis, kokenut ja kansainvälinen työporukka Tässä tehtävässä pääset luomaan oman näköistä tonttia sinulle sopivalla tekemisen tyylilläsi. 

Lisätietoja

Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi, joten haethan tehtävää pikimmiten lähettämällä hakemuksesi ja CV:si. Lisätietoja tehtävästä sinulle antavat Neea Turunen (020 7290 843 & neea@poolia.fi) ja Sanna Majava (020 7290 838 & sanna@poolia.fi).

Softsys Oy
Kornetintie 3
FI00380 Helsinki
Finland

Softsys Logo

tel +358-9-530 80 70
fax +358-9-530 80 711
e-mail: sales (at) softsys.fi
e-mail: firstname.lastname (at) softsys.fi