Siirry sisältöön

Töitä tarjolla DM & Simuloinnin osaajalle

Nyt haussa digitaalisen mallintamisen ja simuloinnin osaaja kappaleenkäsittelyn ja varastoautomaatioon liittyvien asiakasprojektien suunnittelu-, toteutus- ja kehitystehtäviin.

Työtehtävät

Softsys hakee Digitaalisesta mallinnuksesta ja simulointiohjelmistoista kiinnostunutta C# taitoista koodaria kehittämään räätälöityjä materiaalinohjausjärjestelmiä. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo kokemusta simulointiohjelmistatyön tai harjoittelun kautta. Mikäli haluat kehittyä monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä tiimissä, joka koostuu alansa rautaisista ammattilaisista, lähetä meille hakemuksesi, sillä haluamme kuulla sinusta lisää. Tehtävä soveltuu myös vastavalmistuneille ja diplomityön aihetta hakeville.

Toivomme, että sinulla on matkustusvalmius suorittaa käyttöönottoja Suomessa ja ulkomailla, mutta ensi alkuun työt keskittyvät kotimaahan.

Edellytykset

  • Kokemusta simulointiohjelmoinnista 
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito
  • Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Plussaa, jos sinulla on osaamista

  • C# koodauksesta
  • MS Visual studio ympäristössä työskentelystä
  • SQL tietokannoista
  • Tietoliikenne integraatioista ja TCP/IP -osaamisesta

Projektit ja järjestelmien elinkaaret ovat ajallisesti pitkiä ja aikaisempiin projekteihin palataan tarvittaessa, joten toivomme sinulta myös pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Edut

Tässä tehtävässä on mahdollisuus kehittää ja kehittyä itse projektien mukana ja saat myös mahdollisuuden halutessasi laajentaa osaamista teollisuusautomaatio-ohjelmoinnin tai PLC automaation puolelle. 

Softsys on pieni ja ketterä yritys, jossa on tiivis, kokenut ja kansainvälinen työporukka Tässä tehtävässä pääset luomaan oman näköistä tonttia sinulle sopivalla tekemisen tyylilläsi. 

Lisätietoja

Lisää tehtävästä kertovat Timo Räisänen ja Jarmo Muntto. Etunimi.sukunimi@softsys.fi.

Softsys Oy
Kornetintie 3
FI00380 Helsinki
Finland

Softsys Logo

tel +358-9-530 80 70
fax +358-9-530 80 711
e-mail: sales (at) softsys.fi
e-mail: firstname.lastname (at) softsys.fi