Siirry sisältöön

PLC-ohjelmointi

Softsys opettaa uusia toiminnallisuuksia ja saa ohjelmoitavat logiikkakontrollerit nauttimaan työstään. Siitä on hyötyä koko yritykselle.

Kaipaavatko varastonne laitteet uutta PLC-ohjelmointia?

Kun automaattivaraston toiminta kehittyy, pitäisi laitteen PLC:n mukautua tilanteeseen. Tarvitaan räätälöityä uudelleen ohjelmointia, usein nopealla aikataululla.

Jostain syystä pahimmat ongelmat ilmenevät öisin, kun apua on mahdollisimman vaikeaa löytää. Eikä yksittäinen vian korjaus riitä, kun ongelmat toistuvat. Koko homma pitäisi miettiä jotenkin uudella tavalla.

Softsys PLC-ohjelmointi elvyttää ja lisää toiminnallisuuksia

Softsysillä on vuosikymmenten kansainvälinen kokemus teollisuusautomaation ohjelmistoista, mm. elintarvike-, logistiikka-, paperi- ja metalliteollisuuden suuryritykset.

  • PLC-ohjelmointi testauksineen
  • Laitteisiin tarvittavien muutosten suunnittelu yrityksenne omien asentajien/ylläpidon tueksi

Olemme joustava toimija, jolta saat räätälöidyn asiantuntija-avun välittömästi.

Työvaiheet

1

Suunnittelu

Mietitään, minkälaisia muutoksia uusi ominaisuus vaatii; riittääkö pelkkä PLC-ohjelmointi vai pitääkö laitteen komponentteja (esim. verkkokortit, kaapelointi, sensorit jne.) myös päivittää.

2

Toteutus ja testaus simuloimalla

  • PLC-osaajat toteuttavat muutokset; asentajia ohjeistetaan mahdollisten komponenttien vaihtoon.
  • Uusi toiminnallisuus testataan simuloinnin avulla, jotta varmistetaan että sen käyttöönotossa ei tule ennakoimattomia ongelmia ja että tehtävä ohjelmointi varmasti ratkaisee ongelman ja tehostaa toimintaa.
3

Käyttöönotto

  • Asiakkaan omat asentajat tekevät mahdollisesti tarvittavat komponenttien vaihdot.
  • Uusi logiikkaohjelmointi päivitetään laitteisiin.

Asiakas kertoo:

Olen paperitehtaan tuotantopäällikkö, ja meidän paperitehtaalla oli tarve muuttaa paperirullien ohjausta risteysalueella. Ennen kaikkea piti pystyä seuraamaan rullien kulkeutumista häiriötilanteen jälkeen. Soittelivat minulle aina keskellä yötä, että missähän ne käsipyyhkeet nyt menee – mistä minä olisin sen tiennyt?!

Oli vaikea löytää ketään tekemään nopeaa muutosta, mutta sitten löytyi Softsys. Näyttivät visuaalisesti, miltä materiaalivirta näyttäisi eri ohjausvaihtoehdoissa ja miten uusi järjestelmä toimisi, ja siitähän saatiin paljon uusia ideoita. Oltiin turhaan epäilty, että mitenkähän tuollainen maksalaatikon tekijöiden paja hoitaa paperiteollisuutta – kyllä oli vakuuttavaa suunnittelu ja toteutus kaikkineen. Ja meikäläinen saa taas nukkua yöt.

Softsys Oy
Kornetintie 3
FI00380 Helsinki
Finland

Softsys Logo

tel +358-9-530 80 70
fax +358-9-530 80 711
e-mail: sales (at) softsys.fi
e-mail: firstname.lastname (at) softsys.fi